WWF

Världsnaturfonden WWF (World Wide Fund for Nature) är en helt oberoende och partipolitiskt obunden naturvårdsorganisation som bildades 1961.

läs mer

Sturebadet

Sturebadet är en av Sveriges mest exklusiva Spa och Träningsanläggning med över 3.500 medlemmar i Centrala Stockholm. Sturebadet har, förutom alla träningsformer, även ett utbud av mer än femtio olika behandlingar, exempelvis spa-kurer, massage, kurbad, ansiktsbehandlingar, medicinsk fotvård och naprapati.

läs mer

Golfplaisir

Golf Plaisir är Nordens största arrangör av golfresor med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Startat 1992 och en del av Apollo Travel Group sen 2015. Har över 15 000 kunder från Sverige, Danmnark Norge och Finland.

läs mer

Bromma

Bromma Conquip är världsledande på lyftok, både för containerkranar och för truckar och andra
lyftfordon iland, känd över hela världen för kranspridare av exceptionell tillförlitlighet. Bromma har levererat spridare till mer än 500 terminaler i över 90 länder i 6 världsdelar. Brommas spridare är i bruk i 97 av de 100 hamnar runt om i världen.

läs mer

Palina

Palina är en välkänd svensk sminkproducent skapats av svenska makeup-artister och hudterapeuter med lång erfarenhet. Palina säljs hos drygt 100 agenturer och hudvårdsalonger runt om i Sverige. Palina kombinerar de bästa sminkegenskaperna med hudvänliga ingredienser och arbetar endast med icke djurstestade produkter.

läs mer